Sun4Malindi
bouwt aan de toekomst

 

Leerlingen Motolese.

Ik heet Lucky Mawia en ik volg en kursus van tailoring.Ik ben 16 jaar oud en kom uit een gezin van 5 kinderen.Toen mijn vader stierf had moeder 4 kinderen van hem.Van mijn stiefvader kreeg ze nog een kind.Mijn stiefvader heeft geen vast werk en mijn moeder verkoopt wat fruit langs de weg.Ik ben erg blijmet de 260 euro van jullie zodat ik door mag gaan met mijn kursus.

Ik heet Mwanaisha en kom van een dorpje,10 km.van Malindi.Ik ben 25 jaar en ben de tweede van 10 kinderen.Met veel financiele moeite heb ik toch de middelbare school af kunnen maken maar er was geen geld om verder te studeren.Ik hielp in het huishouden en verkocht houtskool en zelfgemaakte mandazis.Met dat geld kon ik beginnen met de tailoring klassen in Motolese.Totdat dat geld op was.Ik ben nu geholpen door jullie met 452 euro’s om de kursus aft e maken .Heel hartelijk bedankt.

Ik heet Florence Richani,en kom van een plaatsje 30 km.vanaf Malindi.Mijn ouders werken op hun stuk land en hebben 12 kinderen.Met moeite heb ik de lagere school en ook de middelbare school af kunnen maken.Dikwijls onderbroken omdat ik naar huis werd gestuurd voor schoolgeld.Mijn ouders proberen telkens wat geld te sturen maar het is niet genoeg voor de tailoring kursus.Dit jaar hebben we niet genoeg regen gehad zodat de akker niets opleverde.Hartelijk bedankt voor de 190 euro voor mijn verdure studie.

Ik heet Dorris Kaingu, van een gezin met 12 kinderen, en ik ben23 jaar.Mijn ouders werken op het land en ik heb de lagere school en middelbare school afgemaakt.Tot nu toe hebben ze 130 euro betaald voor de naaikursus hier op Motolese,maar 540 euro waren nog nodig want ik ben hier intern.Dat geld hebben jullie betaald en ik ben daar erg dankbaar voor.Moge God jullie zegenen.

Ik heet Riziki Jackson en ben geboren in Malindi.Mijn moeder is alleenstaande en werkt hard om mijn studie hier te betalen.Ik volg een 2 jarige opleiding in huishoudkunde..Ik wil julleie hartelijk bedanken voor de 40 euro voor mijn boeken.